Kunst en Economie

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter


Onze studenten over hun afstuderen

Als de managers van vernieuwing, de verbinders van werkvelden en de ondernemers van morgen, brengen we gemeenschappen bijeen en stimuleren we innovatie. We bouwen succesvolle ondernemingen op en helpen culturele organisaties om verder te groeien. We streven ernaar om af te studeren in nauwe samenwerking met de sector, uitdagingen samen met onze doelgroep te overwinnen en te creëren met kunstenaars aan onze zijde.


Nu is het tijd voor ons om samen af te studeren. We blijven bouwen aan gemeenschappen en versterken creatieve ecosystemen. We brengen verschillende culturen samen en behouden hun waarde. We overbruggen kloven en verrijken kennis. Hoewel we als individuen deze stap zetten, zien we elkaar als collega's die elkaar weer zullen ontmoeten. We zijn klaar om als professionals samen het werkveld in te gaan. Verbonden door onze gedeelde passie, zullen we altijd samen blijven.

Kunst en Economie

Afgestudeerde studenten van HKU Kunst en Economie zetten hun creativiteit op een zakelijke en maatschappelijk betrokken manier in. Ze werken als manager of ondernemer binnen de kunsten of de creatieve sector, of passen een op kunst geïnspireerde aanpak en verbeeldingskracht buiten deze context toe in de zakelijke wereld. Zo gebruiken ze hun creatieve persoonlijkheid voor oplossingen die de wereld een beetje mooier maken.

Exposure
Het einde van het schooljaar begint langzaam in zicht te komen en daarmee ook het slotevenement van het jaar: Exposure! Van woensdag 28 t/m vrijdag 30 juni presenteren laatstejaars Kunst en Economie hun afstudeerprojecten onder de noemer HKU Exposure. 

Exposure ziet er dit jaar anders uit dan voorgaande jaren. Waar onze studenten vorige edities alleen de keuze hadden om met een fysieke installatie te exposeren, hebben ze dit jaar de keuze om zelf iets te organiseren. Dit kan bijvoorbeeld een talkshow, workshop of optreden zijn op de eerste verdieping van locatie Oudenoord. Een select groepje studenten exposeert met een eigen installatie in het Atrium tussen de studenten van Media. Deze laatstgenoemden exposeren de volledige looptijd van HKU Exposure, te weten woensdag 28 juni t/m zondag 2 juli.


Openingstijden:
Woensdag 28 juni 11:30 - 21:00
Donderdag 29 juni 11:30 - 18:00
Vrijdag 30 juni 11:30 - 21:00