Media

Field Of Studies

Animation
Bij Animation leiden we studenten op tot animator, regisseur of vormgever. Studenten ontwikkelen hun eigen stijl in concepten, ontwerpen en vertelvormen door animatie. Ze leren het bewegende beeld vorm te geven, met aandacht voor de finesse van timing, ritme, acteerwerk en vertelling.
Photography
Bij Photography leiden we studenten op tot veelzijdige, kritische beeldmakers met expertise binnen fotografie. Onze docenten onderscheiden zich binnen fotografie als beeldend kunstenaar, curator, onderzoeker of beeldredacteur op internationaal niveau.
Illustration
Bij de opleiding illustratie leren de studenten een visuele boodschap te ontwerpen en communiceren aan een publiek. Vanuit bewuste ontwerpkeuzes en persoonlijke interesses komen de illustratoren in hun werk tot uitspraken die een zichtbare waarde creëren.
Graphic Design
Graphic Design leidt studenten op tot veelzijdige, kritische en betrokken expert op het gebied van visuele communicatie. Tijdens de studie geven ze vorm aan communicatie door middel van tekst en beeld. Via ieder gewenst medium: digitaal, als object, gedrukt, als concept of combinaties hiervan.
Image and Media Technology
Image and Media Technology leidt studenten op tot visual storyteller: eigenzinnige ontwerpers en makers van verhalen. Studenten gaan aan de slag met video, animatie en vormgeving: van tv tot musea. Hierbij werken ze samen met externe partners, organisaties en festivals.
AD Digital Media
Onze studenten werken aan digitale oplossingen voor maatschappelijke problemen. Zo ontwikkelen zij zich tot een creatief én maatschappelijk verantwoord ondernemer.
Audiovisual Media
Bij de studierichting Audiovisual Media studeren studenten met passie en talent voor het vertellen van verhalen middels beeld en geluid. Het is de ambitie van AVM om individueel talent van studenten om films te maken te ontwikkelen, om studenten ruimte te geven om te experimenteren en een hun 'drive' te ontdekken om zich filmisch uit te drukken. In welke filmische uiting dan ook.
The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter

Media

Bij HKU Media vind je de mediamakers van de toekomst. Beeldmakers, visuele vertellers van kritische en indringende verhalen. Studenten van HKU Media hebben de blik naar buiten. Ze leren een vak, maar kijken ook over de grenzen van hun eigen discipline heen. Ze experimenteren met creatieve technologie, technieken, media en materialen en werken intensief samen met andere makers. Zo groeien ze uit tot een creatieve professional die de kijker weet te raken. 

Openingstijden expositie


Woe 28 juni, 17.00 - 21.00 uur 

Do 29 juni, 11.30 - 21.00 uur 

Vrij 30 juni, 11.30 - 21.00 uur 

Zat 1 juli, 12.00 - 19.00 uur 

Zon 2 juli, 12.00 - 17.00 uur 


Dus kom langs en laat je inspireren!