Ander thema

Hecaera Awakened

The presenter has activated the presenter mode. Would you like to follow?
Follow presenter
You are following the presenter.
Stop following presenter
Dit project gaat vooral om het thema souls like games. In dit project heb ik onderzocht hoe ik emoties en de relatie tussen de main character en de boss kan laten zien. De emtoies boos, blij, verdrietig en angst moesten allemaal gezien worden in 1 omgeving in de vorm van animatie en VFX effecten.

Artist statement

Junior grafisch ontwerper en aspirant concept artist. Met meer dan 2 jaar werkervaring in entertainment als ontwerper, concept artist en redacteur. Mijn passie gaat helemaal over het creëren van visuele ideeën voor films, videogames of animatie voordat het in het eindproduct wordt verwerkt en uiteindelijk aan klanten wordt gepresenteerd.

In mijn vrije tijd maak ik graag illustraties en tekeningen voor mijn online webshop.

Ambities

Ik zie mezelf in een game, filmbedrijf werken als concept artist of in visual development.

Geleerd tijdens de studie

Waar ik mezelf in heb gevonden op deze opleiding is dat ik ontdekte dat concept art niet alleen schetsen is of het ontwerpen van characters of props. Ik zat eerst vast aan het tekenen van mooie plaatjes, ik had nog niet ontdekt hoe ik eigenlijk kan schetsen. En dat deze schetsen uit kunnen komen tot unieke ideeën. Maar ook vooral dat je je werk kan combineren met andermans werk om het resultaat nog unieker te maken. Ik merkte dat je op deze opleiding meer kan leren van anderen dan alleen vanuit jezelf. Hoe meer je ontdekt van de concept art wereld, hoe meer je je eigen werk gaat waarderen en hoe meer je uit je eigen werk bubbel/stijl komt. Dit is wat ik in deze 4 jaar heb geleerd.

Overzicht van publicaties / exposities / prijzen / concerten / voorstellingen etc.

Hecaera awakened
Issued by Nationaal Video Game Museum · juli 2023

Ancient world
Issued by KFIR · New York · Aug 2019

Best poster design
Issued by The gate CKC · Zoetermeer · Jan 2013